Hvem er Aktiv Varme?

Om aktiv varme

Ring til Søren - klik her

Afd. Nordsjælland

Aktiv Varme - Kim Wetterstein

Ring til Kim - klik her

Afd. Midtsjælland

vi er aktiv varme!

Aktiv Varme - Grøn energi
Kim Wetterstein
Aktiv Varme - Morten Visnek
Morten Visnek
Aktiv Varme er en dansk varmepumpevirksomhed, stiftet af Morten Visnek i 2016. Morten har siden 1994 drevet egen virksomhed inden for bygge-og energibranchen.
Kim Wetterstein har siden 1986 drevet egen entreprenørvirksomhed og blev i 2018 samarbejdspartner i Aktiv Varme. Vores mærkesager er grøn energi, med fokus på dansk teknologi, økonomiske-og klimamæssige besparelser. Med mange års erfaring indenfor bygge og energibranchen er vores ambition, at levere hurtigt reagerende lavenergi varmesystemer til alle former for bygninger.
  1. Vi leverer og installerer varmepumper, hurtigt reagerende gulvvarme, lavenergi radiatorer og brugsvands-varmepumper.
  2. Vi tilbyder løsninger, hvor vi leverer og installerer hele lavenergi varmesystemer, som giver den bedste varme til dit hus, kontor eller virksomhed.
  3. Vi tilbyder totalløsninger: Komplet varmesystem, færdige gulve, vægge og maling.
Vores løsninger er altid baserede på økonomiske og miljømæssige besparelser, i forhold til gammeldags opvarmningsmetoder, så som olie/gasfyr eller anden varmekilde. Vi står inde for vores håndværk, og de varmesystemer vi forhandler og installerer. Vi er altid klar til at videreformidle til alle, der viser interesse for vores løsninger. Valget af ny opvarmningsform i hjemmet, virksomheden eller andet steds, er en stor beslutning, som ikke bør træffes uden specialrådgivning. Vi tilbyder gerne et uforpligtende besøg, hvor vi besigtiger den pågældende ejendom eller en dertilhørende plantegning, så vi kan komme med den rigtige løsning til lige netop jeres behov. Ved nybyggeri vil vi gerne være med fra projekteringsfasen. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale, om jeres fremtidige varmeløsning.
Aktiv Varme - Kim Wetterstein

Ring til Kim - 20979330

Afd. Midtsjælland

Ring til Søren - 49409798

Afd. Nordsjælland