Luft/vand

DVI Varmepumpecentral

Ring til Søren - klik her

Afd. Nordsjælland

Aktiv Varme - Kim Wetterstein

Ring til Kim - klik her

Afd. Midtsjælland

DVI Varmepumpecentral

Luft/vand

Kystsikret til det Danske klima

[contact-form-7 id="227" title="Kontaktformular kort"]
Vi sælger varmepumpecentraler fra DVI Energi. Et kvalitetsprodukt, du får glæde af i mange år fremover. Det er vedvarende energi i mere end én forstand. Du får et anlæg med meget lave driftsomkostninger og minimal vedligeholdelse. Udover dette er der mange andre gode grunde til at vælge en varmepumpecentral fra DVI.

EN VARMEPUMPECENTRAL OPTAGER VARME FRA LUFTEN

Varmepumpecentralen får energien fra luften, som så suges igennem siderne på varmepumpecentralens moduler, hvor fordamperfladerne er placeret. Herefter sendes luften opad via en ventilator, der er placeret i toppen af varmepumpecentralens modul. Der hentes energi fra luften helt ned til -15°C, så selv om vinteren, når det er rigtig koldt, produceres der varme.

Varmepumpen kan producere varmt vand helt op til +65°C.

VARMTVANDSPRIORITERING

Styringen af vandpumpecentralen er forberedt til at prioritere produktion af varmt vand, til brug i idrætshaller, institutioner og andre bygninger med højt varmtvandsforbrug. Det giver varmepumpecentralen de bedst mulige arbejdsforhold og dig den lavest mulige varmeudgift.

Varmepumpecentralen kan tilsluttes et utal af varmefordelingsanlæg lige fra gulvvarmesystemer, radiatorer til kaloriefere anlæg i produktionsfaciliteter mm.

SIKKER INSTALLATION AF VARMEPUMPECENTRAL

Vores fagfolk er alle uddannede til at installere, servicere og rådgive i forhold til DVI varmepumper. Vi er fuldstændigt klædt på til at give dig det bedst mulige grundlag for, at træffe en beslutning ved køb af en DVI varmepumpe. Det er garantien for, at du undgår fejlkøb, forkerte installationer og dyre servicebesøg.

Din tilfredshed er afgørende.

KVALITET MED GARANTI

En DVI varmepumpe er et kvalitetsprodukt. Vi giver naturligvis 5 års garanti, så vi er sikre på, at du får et varigt produkt med en garanti, du kan regne med. Det eneste du skal gøre, er at få et årligt eftersyn på din varmepumpe, så vi er sikre på, at alt kører optimalt.

Ring til Søren - 49409798

Afd. Nordsjælland

Aktiv Varme - Kim Wetterstein

Ring til Kim - 20979330

Afd. Midtsjælland

Vi er eksperter i varmesystemer gulvvarme radiatorer

Rådgivning OM VARMEPUMPECENTRAL

Afspil video
VI HAR MERE END 25 ÅRS ERFARING INDENFOR RENOVERING OG ENERGI OPTIMERING AF HUSE

Vi tilbyder gerne et uforpligtende besøg, hvor vi besigtiger den pågældende ejendom eller en dertilhørende plantegning, så vi kan komme med den rigtige løsning til lige netop jeres behov.

Se hvordan et rådgivningsmøde om varmepumper foregår, ved at klikke på videoen til venstre.

Vi glæder os til at høre fra dig!